dinsdag 14 januari 2014

DIY bijzondere cadeautjes!




Cadeautjes zijn altijd leuk, van wie ze ook komen. Maar het leukste aan cadeautjes is het gebaar. Het idee dat iemand de moeite heeft genomen om speciaal voor jou een cadeautje te gaan kopen! Maar het is nóg leuker als het een persoonlijk cadeau is. Er is meestal wel meer moeite in gestopt, maar vaak minder geld. Hier een paar DIY (do it yourself) ideeën voor cadeautjes!




- 52 things I love about you

Bij deze DIY heb je nodig:
- een klein, leeg boekje
- markers
- stickers/glitters
- 52 dingen die jij leuk vindt van de persoon voor wie het cadeau is
Als eerste schrijf je in het boekje precies 52 (ook leuk is om het lievelingsgetal te nemen van degene voor wie het cadeau is) dingen die jij leuk vindt van de persoon voor wie het cadeau is. Versier het een beetje met kleine tekeningetjes, of iets anders creatiefs, en zorg dat je netjes schrijft. Schrijf op de buitenkant ’52 (of dus een ander getal) things I love about you’, versier de buitenkant, en je bent klaar! Dit is echt een van de liefste dingen die iemand kan doen, geloof me, als iemand dit bij mij zou doen… <3

- Fotocollage van bijzondere momenten

Dit cadeau werkt het beste bij een vriend(in) of familielid waar je veel mee hebt meegemaakt.
Bij deze DIY heb je nodig:
- een boek/fotolijst
- bijzondere/gekke foto’s van jullie
Als jullie niet heel erg veel bijzondere foto’s hebben, kun je het beste een fotolijst maken. Je kan bij de V&D of Action zeker wel een fotolijst kopen om de foto’s in te doen. Het leukste is om er bijzondere, maar ook gekke foto’s in te doen. Zijn jullie bijvoorbeeld een keer op vakantie geweest samen? Zet er een foto van in! Waren jullie super melig in de bus naar Amsterdam laatst? Ook dit is leuk voor in het fotolijstje.  
Als jullie elkaar al sinds jullie geboorte kennen, is het misschien het leukste om echt een fotoalbum te geven. Je kan dan foto’s er in zetten van toen jullie klein waren, en hoe jullie nu zijn. Ook bij dit fotoalbum geldt: bijzondere én gekke foto’s! 

- weekendje weg

Deze tip is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar ook heel erg leuk is, als je de jarige een ‘bon’ geeft om met jou (en je familie?) een weekendje weg te gaan. Dit is niet echt een DIY, ik weet het, maar het is wel een bijzonder cadeau. Ook al gaan jullie maar een weekend in een hotel in Amsterdam slapen, met jullie ouders de kamer ernaast, alsnog is het heel erg leuk om zoiets cadeau te geven.

Dit was het artikel, ik hoop dat jullie het leuk vonden, en dat jullie er wat aan hebben! Ik weet in ieder geval van mezelf dat ik al deze cadeaus heel erg graag zou willen! Zouden jullie het leuk vinden om zo’n cadeau te krijgen, of willen jullie liever gewoon een ‘standaard’ cadeautje, zoals nagellak? Laat het achter in de comments!
xxxx

1 opmerking:

  1. ik vind gekochte cadeaus toch iets leuker... oeps. maar dat is mijn mening hoor! ;)

    BeantwoordenVerwijderen