vrijdag 17 januari 2014

What to do op een vrije dag?

Allemaal hebben we super veel zin in het weekend. De hele week kijken we uit naar het weekend! Maar, je hebt sowieso wel een paar weekenden waar je gewoon géén idee hebt wat je moet doen. Voor deze weekenden geef ik jullie een paar anti-vervelingstips! 





1. Hou een filmavond/filmdag/filmweekend

Je kan een filmavond/dag/weekend in je eentje, met je broer(tje)/zus(je), vriend(in), familielid houden. Wat jij het leukst vindt. Het is ook leuk als je bijvoorbeeld een ‘thema’ hebt, bijvoorbeeld horror. Dan ga je alleen maar horrorfilms kijken. Tip: als je niet heel erg van horror houdt, maar het wel graag wil kijken.. Kijk geen horror ’s nachts! Dit zeg ik uit eigen ervaring, haha!

2. Neem een random trein

Bij deze tip ga je met een vriend(in) of iemand anders naar het treinstation, en neem je zomaar een random trein. Je kan uitstappen waar je wil, en daar waar je uitstapt, kan je doen wat je wil. Als je een beetje een ‘avontuurlijk’ karakter (haha sorry dat klinkt heel raar, maar ja) hebt, kan je ook een trein naar bijvoorbeeld België of Duitsland nemen. 

3. Ga naar het bos toe

Oke, ik weet het, deze klinkt voor veel mensen niet heel leuk. Maar naar het bos gaan kan echt heel leuk zijn. Zeker als je je hond en camera meeneemt. Het is heel leuk om een fotoshoot te houden met je hond. Ook leuk is als je een vriendin (liefst ook met hond, of als jij geen hond hebt, kan je meegaan met een vriendin met hond. Waarschijnlijk moet zij toch ooit haar hond uitlaten, en dan heeft ze dat ook weer gehad) meeneemt, en dan met haar foto’s gaat maken van jullie honden!

4. Kook avondeten voor je familie/vrienden

Nodig familie of vrienden uit, en kook een lekkere, gezonde maaltijd voor ze. Het leukste is als je het helemaal zelf doet, dus niet uit een pakje :P. Je kan dit natuurlijk ook met iemand samen doen.

5. Ga weer eens chillen met die vriend(in) die je al eeuwen niet meer hebt gezien

Last but not least, vraag een vriend(in) die je al heel lang niet meer hebt gezien, of hij/zij iets leuks met je wil gaan doen. Het is altijd leuk om je oude vrienden weer eens te zien, en zij vinden het waarschijnlijk ook leuk om jou weer te zien.




xxx
 

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten